Catering voor privéfeesten of bedrijven: het voorjaar bracht heel wat tevreden klanten

Catering voor privéfeesten of bedrijven: het voorjaar bracht heel wat tevreden klanten

Op onze blog kon je al de lovende woorden lezen van Valerie Schuermans over de catering voor het doopfeest van haar dochter of van het Trendhuis in Mechelen over de catering voor hun zakelijke klanten. Ze waren niet de enigen van wie de smaakpapillen een lentedansje maakten op de culinaire tonen van Bastiano dit voorjaar. Een bloemlezing van de vele andere reacties die in onze mailbox binnenrolden.

Communiefeest voor 25 personen: veel lekkers

Van Tom Coppens in Hever kregen we een bedankje naar aanleiding van een geslaagd communiefeest voor 25 personen. De communicant en de andere kinderen ten huize Coppens waren al grote fan van de pasta's van Bastiano, dus stonden die centraal op het menu: de pasta alla norma, spaghetti bolognese en de cannelloni met gehakt en ricotta sierden de feestdis. Het culinaire plaatje werd vervolledigd met een selectie uit onze buffetten Quick & Easy

'Iedereen vond het heel lekker. Het was ook echt wel rijkelijk veel, maar de gasten spartelden niet tegen toen we voorstelden om wat van het overgebleven lekkers mee naar huis te nemen', blikt Tom tevreden terug. 


Lentefeest met een combinatie van feestpakket, barbecuepakket en buffet

Patricia en Johan Reijns-Van de Zavel in Elewijt vonden ons gewoon via internet. Ze bestelden al verschillende formules bij Bastiano. 'We worden er altijd heel vrolijk van, echt lekker', weten Patricia en Johan. Naar aanleiding van een recent lentefeest kozen ze nu verschillende schotels voor 6 tot 8 personen: het Tuinfeestpakket, de Lazy Sunday Roast bbq, de Sicilian bbq en het Buffet Quick & Easy.

'De verschillende salades, het overheerlijke vlees bij de barbecue, de flinterdunne pizza, het warme zuurdesembrood: het was allemaal even lekker. De gerechten bestellen verliep echt eenvoudig en ze werden hier aan de deur geleverd. Verder was er geen werk meer aan: gewoon op tafel zetten, smullen en genieten', geven Patricia en Johan nog mee.'

Communiefeest voor 19 personen: unieke smaken

Van Vicky D. in Keerbergen mochten we deze reactie optekenen nadat we een luxebuffet voor 19 personen leverden voor een communiefeest. 'Duizendmaal dank voor de suggesties met veel unieke smaken. Het was beter dan we ooit verwacht hadden. De pastasalades waren top, de vitello tonato was heel lekker – en veel – net als de geroosterde groenten en de quinoasalade. Top, zeker nog eens tot een volgende keer'. 

Lekkere lunches voor kleine zakelijke meetings 

Chloë Beerten, medisch afgevaardigde van Chiesi, moet in de regio regelmatig meetings en afspraken met klanten inplannen voor telkens een handvol personen. Die lopen soms over de middag, en de zakelijke beleefdheid gebiedt dan uiteraard dat je je contactpersoon vergast op een lunch.

Daarvoor doet Chloë weleens een beroep op Bastiano: 'Omdat ik goede ervaringen had met al het lekkers dat ik privé al eens bij Bastiano besteld had, kwam ik op het idee om mijn klanten eens iets anders aan te bieden dan altijd maar de klassieke broodjes. Een schot in de roos! Van Peulis tot Rijmenam of Onze-Lieve-Vrouw-Waver: mijn contacten zijn altijd superenthousiast over een lunch van Bastiano.'

>> Interesse in anders-dan-anders catering voor je privéfeest, tuinfeest, communiefeest, doopsel of eender welke feestelijke aangelegenheid?
Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Cateringvrije locaties in regio Mechelen
Mechelen biedt tal van unieke eventlocaties, zowel modern als historisch, ideaal voor privéfeesten en bedrijfsevents. Die zijn vrij van catering, dus kan Bastiano er culinair alles opluisteren.