Pasta is populair geworden omdat het staat voor de Italiaanse manier van leven. Mensen over de hele wereld houden ervan omdat het zo eenvoudig is. Kortom: pasta is iedereens guilty pleasure. Bekijk hier de pasta's van Bastiano en bestel.
Huisbereide ravioli gevuld met burrata, overgoten met smeuïge saus op basis van tomaat, kerstomaat en basilicum.Wordt geserveerd met gebakken aubergine, tomaat en basilicum (8 stuks). Heb je er graag wat extra burrata op? Laat het ons even weten.
5 of 8 stuks - helemaal voldaan
Dit gerechtje gaat hand in hand met een heerlijk glas wijn. Heb je onze wijnkaart al gezien?
Italiaanse passie op je bord: onze versbereide cannelloni. Deze pastarolletjes worden gevuld met gehakt en overgoten met onze hemelse tomatenroomsaus. Ons salsicciagehakt wordt traditioneel bereid volgens het authentieke recept: een kruidige delicatesse van gehakt, rigatellokaas, ricotta en tijm.
De ideale wijn bij dit gerecht? Neem eens een kijkje op onze wijnkaart.
Ongeëvenaarde Italiaanse klassieker die altijd smaakt. Onze lasagne wordt dagelijks vers bereid met bolognaisesaus, hesp, mozzarellakaas en smeuïge room. Je krijgt hem kant en klaar, alleen nog even opwarmen in de oven voor de ultieme restaurantbeleving.
Simpel maar geniaal: Bastiano's pasta arrabiata. Een klassieke, ambachtelijk bereide pasta met een pittige, romige tomatensaus, kerstomaatjes en basilicum.
Op smaak gebracht met echte chilipepers voor de hot and spicy factor.
kies je pasta of penne? Duid hieronder aan.
vegetarisch
eenvoudig maar heerlijk hoofdgerecht
heerlijk met een glaasje rode wijn
Geen rode wijn in huis? Bestel die dan meteen bij voor een extra vurige avond. Ontdek onze wijnkaart.
Geniaal in eenvoud: Bastiano's pasta alla norma. Wellicht een van de bekendste en meest geliefde pastagerechten in de Siciliaanse keuken. Zoals de traditionele Italiaanse keuken het voorschrijft, bereiden we deze schotel met simpele, pure ingrediënten: pasta, tomaten, aubergine en basilicum.
vegetarisch smullen
kant-en-klaar, thuis nog even in de oven
even omroeren en serveren
graag extra burrata? Gooi hem in je winkelkar.
Tip: voeg er de burrata aan toe voor extra heaven feels.
Heerlijk met een glaasje wijn. Tik er een fles bij van onze wijnkaart.
Een heerlijke spaghetti bolognaise, maar dan met een uniek Bastiano-sausje. We bereiden onze ragout op basis van rode wijn, worteltjes, selder en Toscaanse salsiccia.
Sugo all'amatriciana, ook bekend als salsa all'amatriciana, is een typische, traditionele bereiding uit Rome. Deze overheerlijke Italiaanse pastasaus wordt geprepareerd op basis van guanciale, pecorinokaas uit Amatrice en tomaat. Een niet te missen klassieker die door iedereen gesmaakt wordt.
met veel liefde bereid
opwarmen in de oven
Italiaanse klassieker
Tip: pimpen met geraspte parmigiano of pecorino
Glaasje wijn erbij? Neem eens een kijkje op onze wijnkaart.
Ongeëvenaarde Italiaanse klassieker die altijd smaakt. Onze lasagne wordt dagelijks vers bereid met bolognaisesaus, hesp, mozzarellakaas en smeuïge room. Je krijgt hem kant en klaar, alleen nog even opwarmen in de oven voor de ultieme restaurantbeleving.
Ben je fan van onze pizza napolitana of al tonno? Dan zul je deze pasta siciliana echt fantastisch vinden. Gemaakt van heerlijke verse pasta in een huisgemaakte saus van tomaat en kappertjes. Deze versie is vervolgens rijkelijk gevuld met zalm en olijven.
must-try voor liefhebbers van onze pizza napolitana en al tonno
kant-en-klaar, thuis nog even in de oven
even omroeren en serveren
optioneel met extra kaas of extra burrata (gooi hem in je winkelkar)
Heerlijk met een glaasje wijn. Tik er een fles bij van onze wijnkaart.