Opwarmen van gerechten

Volg deze instructies voor het perfecte resultaat

  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
  • Alle antipastigerechtjes zijn apart verpakt en steken ook in een apart zakje.
  • De charcuterie steekt in een bruin doosje, de focaccia in een bruin papiertje.
  • De dip kun je koud serveren.
  • De Fritto misto kun je even in de voorverwarmde oven plaatsen op 180 °C. ongeveer een  15 min.
  • Warm kort op in een steelpan op het fornuis.
  • Zacht vuurtje (elektrisch: stand 6)
  • Roer tot het warm is, zo kan het onderaan niet aanbranden.
  • Kan ook in de microgolfoven op een lage stand.
  • Kan ook in de oven (zie cannelloni en ravioli).
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.

Onze pizza’s hebben dezelfde opwarminstructies

  • Verwarm de oven voor op de hoogste stand (ongeveer 270 °C). Bak de pizza ongeveer 4 minuten.
  • Tip: draai de bakplaat om, zo schuif je de pizza makkelijker in en uit de oven.
  • Voeg toppings zoals kerstomaten, parma burrata en rucola na het afbakken toe.
  • Controleer na 2 minuten. Elke oven is anders.

Deze instructies gelden voor al onze pizza’s en pinsa’s.

  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • Verwarm de oven voor op 170 °C.
  • 10 à 15 minuten bakken.
  • Doe de test met een satéprikker: niet te lopend, wel nog smeuïg.
  • Check voor alle zekerheid eens na 5 minuten: elke oven is verschillend.
  • Zet de focaccia 5 à 8 minuten in de oven op 200 °C.
  • Focaccina heeft maar enkele minuten nodig.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 3 minuten. Elke oven is verschillend.
  • Zet 8 à 10 minuten in de oven op 180 °C. 
  • Bovenkant mag wat gekleurd zijn.
  • Het rode potje met de b op is de tomatenboter.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
  • Alles is apart verpakt.
  • Het vlees steekt in een bruin papiertje, de rucola in een bruin zakje.
  • Voor de vitello tonnato zijn er kappertjes + rode ui apart verpakt.
  • De tonnatosaus en slamengeling om achteraf te dresseren, zijn ook apart verpakt.
  • 20 a 25 minuten op 180 °C.
  • Tip: je kunt het brood versnijden en invriezen voor je het afbakt.
  • Klop op de korst als ze hard is, is het brood klaar.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
  • Alle antipastigerechtjes zijn apart verpakt en steken ook in een apart zakje.
  • De charcuterie steekt in een bruin doosje, de focaccia in een bruin papiertje.
  • De dip kun je koud serveren.
  • De Fritto misto kun je even in de voorverwarmde oven plaatsen op 180 °C. ongeveer een  15 min.
  • Warm kort op in een steelpan op het fornuis.
  • Zacht vuurtje (elektrisch: stand 6)
  • Roer tot het warm is, zo kan het onderaan niet aanbranden.
  • Kan ook in de microgolfoven op een lage stand.
  • Kan ook in de oven (zie cannelloni en ravioli).
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • Verwarm de oven voor op 170 °C.
  • 10 à 15 minuten bakken.
  • Doe de test met een satéprikker: niet te lopend, wel nog smeuïg.
  • Check voor alle zekerheid eens na 5 minuten: elke oven is verschillend.
  • Zet de focaccia 5 à 8 minuten in de oven op 200 °C.
  • Focaccina heeft maar enkele minuten nodig.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 3 minuten. Elke oven is verschillend.
  • Zet 8 à 10 minuten in de oven op 180 °C. 
  • Bovenkant mag wat gekleurd zijn.
  • Het rode potje met de b op is de tomatenboter.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • De ravioli is wat delicaat om op te warmen.
  • Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
  • De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
  • Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
  • Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
  • Haal het dekseltje eraf.
  • Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
  • Tip: onze bakjes mogen in de oven.
  • Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend. 
  • Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
  • Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
  • Alles is apart verpakt.
  • Het vlees steekt in een bruin papiertje, de rucola in een bruin zakje.
  • Voor de vitello tonnato zijn er kappertjes + rode ui apart verpakt.
  • De tonnatosaus en slamengeling om achteraf te dresseren, zijn ook apart verpakt.
  • 20 a 25 minuten op 180 °C.
  • Tip: je kunt het brood versnijden en invriezen voor je het afbakt.
  • Klop op de korst als ze hard is, is het brood klaar.

Onze pizza’s hebben dezelfde opwarminstructies

  • Verwarm de oven voor op de hoogste stand (ongeveer 270 °C). Bak de pizza ongeveer 4 minuten.
  • Tip: draai de bakplaat om, zo schuif je de pizza makkelijker in en uit de oven.
  • Voeg toppings zoals kerstomaten, parma burrata en rucola na het afbakken toe.
  • Controleer na 2 minuten. Elke oven is anders.
Belangrijke tip
Alle tijden zijn indicatief. Bij twijfel: 015 34 00 17 of online@bastiano.be