Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Onze pizza’s hebben dezelfde opwarminstructies
Verwarm de oven voor op de hoogste stand (ongeveer 270 °C).
Bak de pizza ongeveer 4 minuten.
Tip: draai de bakplaat om, zo schuif je de pizza
makkelijker in en uit de oven.
Voeg toppings zoals kerstomaten, parma burrata en rucola
na het afbakken toe.
Controleer na 2 minuten.
Elke oven is anders.
Deze instructies gelden voor al onze pizza’s en pinsa’s.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Haal de scampi en de topping van de ravioli of van je pasta
De scampi is nog glazig, anders wordt hij te droog bij het opwarmen. Wees niet bang, dat is perfect normaal. Als de scampi ondoorzichtig is en een mooie roze kleur heeft, is hij klaar.
Zet de ravioli in de oven op 180 °C.
Warm ongeveer 8 minuten op en dan nog 2 minuten met scampi en topping.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot droog scampivlees en uitgedroogde ravioli.
Zet 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Als het pruttelt en bovenaan lichtbruin wordt, is de kaas gesmolten en is hij ook binnenin warm.
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde lasagne.
Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Tip: onze bakjes mogen in de oven.
Check voor alle zekerheid al eens na 10 minuten. Elke oven is verschillend.
Toppings mogen er af en erna nog even 2 min erbij
Het doel is om voorzichtig op te warmen zonder te gaar te laten worden. Wees voorzichtig om overmatig opwarmen te voorkomen, dat kan leiden tot uitgedroogde ravioli.