'Lekkere hapjes voor de bedrijfsdrink of kleine verwennerijtjes voor de meetinggasten'

'Lekkere hapjes voor de bedrijfsdrink of kleine verwennerijtjes voor de meetinggasten'

Trendhuis is een marketing- en communicatiebureau in Mechelen. Een team bezige bijen dat er ook graag even de stekker uittrekken voor een drink met het hele bedrijf.

De regionale renommé van Bastiano is meer dan terecht

'Bij een drankje hoort ook een hapje, dus beslisten we om eens een bestelling te plaatsen bij Bastiano. Hier in de regio is dat een traiteur met naam en faam, en terecht. We hadden ook al eens lekkers laten brengen naar aanleiding van een meeting met klanten. Als er buitenlandse gasten zijn met wie je wat langer moet vergaderen, mag je die weleens met een extraatje verwennen', weet office manager Kristine Poplemon, die telkens al het lekkers laat aanrukken.

hapjes voor bedrijfsfeest regio Mechelen
'We zijn hier in house allemaal fan van de lekkere Italiaanse en mediterrane keuken. Dus is het voor iedereen echt genieten van de lekkere antipasti, heerlijke olijfjes in een insalata mista, slaatjes of focaccia. De dry aged serranoham en salame vonden we extra lekker. Hoewel alles geïnspireerd is op de mediterrane keuken, waren de twee leveringen telkens een totaal andere ervaring. Dat is nog het leukste van allemaal', besluit Kristine.  


We kijken er alvast naar uit om jullie team en gasten een derde keer te verrassen met alweer iets totaal anders, Kristine!

>> Interesse in hapjes voor je bedrijfsfeest, vrijdagdrink of bedrijfsborrel? Of kleine, fijne hapjes voor tijdens of tussen de meetings in? Bastiano levert al zijn lekkers bij bedrijven in het Mechelse.
Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel ons op 015 340 017 of stel je vraag via onze zakelijke pagina.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.