'Tweede tuinfeest al met Bastiano, twee keer een totaal verschillende culinaire beleving'

'Tweede tuinfeest al met Bastiano, twee keer een totaal verschillende culinaire beleving'

Twee jaar is Robin, de dochter van Valerie Schuermans uit Sint-Katelijne-Waver al, maar vanwege corona was haar doopsel voortdurend uitgesteld, tot nu eindelijk op een zomerse dag in het voorjaar van 2022. 'Een bewuste keuze', vertelt Valerie, 'want je wilt een doopsel toch echt met al je naaste familie en vrienden vieren. Zeker met haar meter erbij, mijn zus, die in Afrika woont. Nu is het er eindelijk van gekomen: het tuinfeest dat we altijd voor ogen hadden, voor 30 personen waaronder 8 kinderen jonger dan zes.'

Catering van Bastiano smaakt altijd naar meer

Valerie koos resoluut voor de verfrissende mediterrane catering van Bastiano. 'Ik ken de food style van Debby al van voor corona en ja, ik kan echt wel zeggen dat ik fan ben', licht Valerie haar keuze toe. 'We hadden voor de eerste verjaardag wel al een feest ertussendoor kunnen prangen voor ongeveer dezelfde mensen en we hadden toen ook al voor Bastiano gekozen. Dat was zeer goed meegevallen en het smaakte – letterlijk – naar meer.'

Als de catering mee de ambiance van je doopfeest bepaalt

Voor het doopfeest mocht Bastiano eens alle registers opentrekken: 'En dat deed Debby. Ze luisterde goed naar onze wensen en ze hield er rekening mee dat we ongeveer dezelfde gasten als het jaar daarvoor moesten verrassen en verwennen. Na wat brainstormen kwam ze op de proppen met een heerlijk voorgerecht van vitello tonnato, gevolgd door een rijkelijk buffet met koude slaatjes en gegrilde groenten. Zo divers, zo uitgebreid, zo smaakvol: onze gasten wisten niet wat eerst kiezen. De gerechtjes bepaalden echt mee de ambiance van de dag. Er werd over gekeuveld en gepalaverd, mensen vroegen me wie de traiteur was en ze waren gewoon niet van tafel of de buffetten weg te branden.'

'Chapeau hoe het team van Bastiano zich verder ontwikkelde en een jaar later eigenlijk een quasi volledig vernieuwd aanbod voorschotelde. Het enige wat we zelf gedaan hebben, is entrecotes grillen op de barbecue. Wat ging dat goed samen met al die hapjes en bites van Bastiano', weet Valerie verder nog mee te geven.

Catering voor de allerkleinsten: alle bordjes leeg

doopfeest met catering voor kinderen

Hoe lekker wij volwassenen al die mediterrane, soms delicate smaken ook vinden, kinderen kunnen nog niet altijd met die smaken om. 'Voor de kleinsten waren er pizzabroodjes en strikjespasta met balletjes. Alles op!', blikt Valerie verder nog terug. 

'Wie nog een communiefeest of ander tuinfeest op stapel staan heeft hier in de regio Bonheiden, Zemst of Mechelen: ik kan Bastiano van harte aanraden. Je wilt niet weten hoeveel gasten me komen vragen zijn wie die exquise gerechtjes geleverd had voor ons feest. Die zijn er alvast van overtuigd dat, als ze hun gasten echt willen verrassen en verwennen, ze voor Bastiano moeten kiezen', looft Valerie nog.


We moeten er even van blozen, Valerie, maar: graag gedaan en zoals altijd: con tanto amore.

>> Interesse in anders-dan-anders catering voor je tuinfeest, communiefeest, doopsel of eender welke feestelijke aangelegenheid?

Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel ons op 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.