Bastiano prijkt voor het vierde jaar op rij in Cahier POP van Gault&Millau

Bastiano prijkt voor het vierde jaar op rij in Cahier POP van Gault&Millau
Er in geraken is één ding, er in blijven een ander: maar zopas kregen we te horen dat we voor het vierde jaar op rij opgenomen zijn in het Cahier POP van Gault&Millau, het platform van de befaamde culinaire recensieorganisatie dat de beste adressen beloont voor Fast Casual, Gourmet Street & Fast Food. 

Eerder dit jaar werden we ook al gespot op op Culinary Innovators, het platform waar Gault-Millau en al zijn partners trends in de culinaire wereld verzamelen. Dat lees je hier op de blog

Met dank aan het hele team van Bastiano en onze klanten

De verdienste gaat naar het hele team, en uiteraard naar jullie, onze klanten, om ons elke dag uit te dagen en te inspireren om de lekkerste gerechten voor te schotelen. We luisteren naar jullie wensen, voorkeuren en springen er zo creatief mogelijk mee om!

>> Bekijk onze vermelding in het Cahier POP van Gault&Millau

Ondertussen kregen we ook al bezoek van RTV, bekijk hier de video:



Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.