Dit product maakt deel uit van onze Holiday Specials. Deze kerst- en eindejaarsmenu's kun je vanaf nu bestellen en afhalen van dinsdag 19 december 2023 tot zaterdag 6 januari 2024. Bestel tijdig, want vol is vol.
- Plaats je bestelling voor Kerstmis ten laatste op woensdag 20 december
- Plaats je bestelling voor oudejaarsavond ten laatste op woensdag 27 december
Dit is een limited edition buffet dat je minstens twee dagen op voorhand moet bestellen.
Aangezien vlees geen voorspelbare en exacte wetenschap is, maakt Bastiano de selectie van het rundsvlees – in dit geval côte à l'os – niet op basis van rassen. We zweren wel bij bepaalde karakteristieken die we willen terugzien in het vlees waarmee we werken. Zo selecteren we oude vette runderen, die niet in hoofdzaak gekweekt zijn voor consumptie. We zoeken ook naar een mooie marmering. Geel vet langs de buitenkant is altijd een teken van excellentie. Zo hopen we keer op keer een unieke ervaring aan te bieden, die het dier en de boer alle eer aan doet.
De côte à l'os wordt geserveerd voor twee personen met alles erop en eraan, veenbessencaponata, kroketjes of puree met een lekker wildcrèmesausje op basis van funghi porcini, gebakken slahartjes en pastinaak-wortelfrietjes.
- must-try voor de feestdagen
- luxebuffet voor twee personen
- +/- 900 gram côte à l'os
- geserveerd met aardappelcrème of kroketjes,
-
wildcrèmesausje op basis van funghi porcini
- gebakken slahartjes met honingmosterd dressing
- gecarameliseerde pastinaak - wortelfrietjes
-
huisgemaakte veenbessencaponata
Bestel gerust een antipasti als vooraf.
Tip: bestel er een voorgerecht of een dessert bij, en ook nog een heerlijk wijntje.