Autoriteit in horecatrends tipt Bastiano

Autoriteit in horecatrends tipt Bastiano

Hola! Vorige week hebben we onszelf gespot op Culinary Innovators, het platform waar Gault-Millau en al zijn partners trends in de culinaire wereld verzamelen, detecteren, duiden en promoten. In een interview over toekomstige horecatrends met Els Duchamps, head of target group management horeca bij Metro, een grote toeleverancier in de branche. 

Takeaway van restaurantkwaliteit in Bonheiden

Op het einde van het artikel, dat je hier kunt lezen, krijgt Els Duchamps de vraag wie ze een Culinary Innovators Award zou gunnen, en ze stipt zowaar Bastiano aan met deze woorden: 'Het Italiaanse restaurant Bastiano in Bonheiden dat sinds corona volledig overstapte op takeaway. Zo werken ze efficiënter, hebben ze meer klanten en minder kosten. Alles is er van restaurantkwaliteit, bereid 'con tanto amore'.'

Een hele eer dat zo een opinion leader in de sector aan ons denkt. Met onze blijvende ommeslag naar takeaway hadden we overigens ook al buzz gecreëerd in de Gazet van Antwerpen, die ons toen een begrip noemde in het centrum van Bonheiden. En een jaar eerder had culinair journalist Ward Bosmans ons ook gespot toen we onze eerste vermelding in het Cahier POP van Gault-Millau kregen, een selectie van trendy, casual en toegankelijke restaurants die de beste 'gourmet street and fast food' serveren. 
Blij met de buzz! Keeps our batteries loaded.

>> Wil je ook eens proeven van onze takeaway van restaurantkwaliteit?
Surf naar bestel online, maak je keuze, of bel je bestelling door op 015 340 017. Ook voor privéfeesten en bedrijven in de regio.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.