Actie maart 2023: Bastiano en Sports2 denken aan je gezondheid

Actie maart 2023: Bastiano en Sports2 denken aan je gezondheid

Dat we dit jaar zouden inzetten op jullie aller gezondheid, hebben we al laten blijken in onze blog met 10 tips om gezond te leven in 2023. In maart voegen we de daad bij het woord met onze actie in samenwerking met Sports2, het coaching- en voedingssupplementenbedrijf van ex-Europees kampioen triatlon Rudi Stroobants

15 % korting in elkaars webshop

We slaan de handen in elkaar met deze gezamenlijke actie: 

  >> Wie in maart voedingssupplementen, sportrepen, gels of hydratiedranken bestelt bij Sports2, krijgt begin april een kortingscode toegestuurd die recht geeft op 15 % korting bij Bastiano in april 2023. Delivery bij klanten van Sports2 is uiteraard alleen geldig in de regio waar we leveren. 

  >> Omgekeerd: wie in maart gezond lekkers bestelt bij Bastiano, krijgt begin april een kortingscode toegestuurd, ook ter waarde van 15 % korting op een bestelling bij Sports2 in april 2023.

   Tips voor sportievelingen: combineer de ketonen van Sports2 en onderhoud je ketogene dieet met onze ketogerechten.

   *** Bij Bastiano is de korting niet geldig op de wijnen, essentials en de buffetpakketten.

   Combineer de voedingssupplementen van Sports2 met gezonde gerechten van Bastiano

   Verder kun je bij Sports2 terecht voor verschillende soorten voedingssupplementenen producten:
   Zo, mooi weer in het verschiet: allemaal naar buiten en sporten maar. Na de inspanning mag je gerust een pizza verorberen, zoals je kunt lezen op de blog van Sports2. Als hij maar vers is, zoals bij Bastiano, en zonder een overvloed aan zout en vetten. 

   Plaats je bestelling in maart, krijg je korting voor april


   Andere artikelen

   Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
   Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.