Winnaars van actie 10.000ste bestelling aan het woord: pizza!

Winnaars van actie 10.000ste bestelling aan het woord: pizza!

In juli liep bij Bastiano een actie rond de 10.000ste bestelling. Als opwarmertje gaven we een geschenkenmand weg aan de 9.950ste besteller. Dat werd Karine V. uit Bonheiden. 

'Pizza, pizza en nog eens pizza'

pizza bestellen Bonheiden

Vervolgens schoot Patrice S. uit Wakkerzeel de hoofdvogel af met de 10.000ste bestelling, goed voor een waardebon van 100 euro, te verzilveren bij Bastiano. 'Ik win nooit iets, en nu bestel ik een pizza en ravioli en heb ik zowaar de hoofdprijs te pakken', jubelt Patrice. 'Ik denk niet dat ik de bon zelf ga opmaken. Als we nog eens goed volk over de vloer hebben, is de kans groot dat ze op pizza getrakteerd worden. Voor mij wordt het wellicht weer de pizza parma con burratta, waarmee ik de prijs won. Ik vind die echt heel lekker. Of een andere, maar bijna zeker pizza want ik ben een enorme fan tout court. De andere gasten kunnen dan hun eigen exemplaar kiezen', sluit Patrice af.

We denken dat veel vrienden je de komende tijd heel genegen zullen zijn, Patrice. Alvast smakelijk en maak er een leuke pizza party van! 

'De drank is al op ...'

Om de wedstrijd af te ronden, gaven we ook een tweede geschenkmand weg aan bestelling 10.050. Die ging naar Els L. en Kris V.E. in Mechelen. Als we even polsen hoe het met onze geschenkmand gesteld is, blijkt ze 'al redelijk benut, vooral dan de drank – die is al op', glimlacht Kris V.E. Het was niet de eerste bestelling ten huize Els en Kris: 'Als we niet maandelijks bestellen, dan toch twee keer per maand', vertelt Kris. 'We wonnen eigenlijk met een atypisch order – spaghetti bolognaise, pasta siciliana met tonijn en cannelloni met gehakt en ricotta – maar in wezen is mijn favoriet de lasagne en van mijn echtgenote de parmigiana di melanzane', sluit Kris af.

Blijven bestellen, Els en Kris, misschien winnen jullie met jullie favorieten wel de actie rond bestelling 20.000?

>> Volg ons op Facebook en mis geen enkele actie van Bastiano.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.