70 gezonde lunchbowls voor het Sterrenkinderencongres in Blankenberge

70 gezonde lunchbowls voor het Sterrenkinderencongres in Blankenberge
Op zaterdag 8 oktober vond in Blankenberge het eerste Sterrenkinderencongres plaats in Blankenberge, een initiatief van Zorgnetwerk Sterrenkinderen, een spin-off van het expertisenetwerk Kinderwens. Omdat oprichtster en bezielster Shanti Van Genechten weet dat gezonde voeding hoog op de prioriteitenlijst staat van de bezoekers aan haar evenementen, zocht ze Bastiano aan om meer dan 70 gezonde lunchbowls te leveren voor de congresdeelnemers in het Casino van Blankenberge. 

'Gezonde voeding is essentieel voor de deelnemers aan onze congressen'

Voor het Kinderwenscongres van vorig jaar in Antwerpen had Shanti ook al een beroep gedaan op de cateringsdiensten van Bastiano. 'Gezonde voeding is essentieel', weet Shanti. 'Bastiano heeft altijd een lijn gezonde producten, ook voor vegetariërs. We waren vorig jaar danig tevreden dat de keuze dit jaar gewoon weer op Bastiano viel', vertelt Shanti. 'Ook dit jaar waren de deelnemers weer laaiend enthousiast over het gezonds dat ze voorgeschoteld kregen.'

Onder meer Groen-covoorzitter Jeremie Vaneeckhout en Vlaams volksvertegenwoordiger Katrien Schryvers (CD&V) namen deel aan het congres en genoten mee van onze lunchbowls.

  • Lees hier een kort verslag van het congres in het Laatste Nieuws
  • Bekijk hier de reportage op de West-Vlaamse regionale zender Focus-WTV
>> Wil je ook gezonde én lekkere catering op je volgende evenement, congres of gewoon op je privéfeest?
Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.