De winnaars van Bastiano's Lucky 13-waardebonnen

De winnaars van Bastiano's Lucky 13-waardebonnen

In de eerste week van oktober 2023 vierden we 13 jaar Bastiano met een verjaardagsactie waarbij elke dertiende bestelling en iedereen die 13 bestellingen plaatste een waardebon van 13 euro kon verdienen.

De winnaars van die actie zijn: 

  • Ilse Stiers, Mechelen
  • Katrien Cootjans, Bonheiden
  • Kathleen Defreyn, Bonheiden
  • Koen Tambuyzer, Keerbergen
  • Ann Raveel, Zemst
  • Maarten Van Uffel, Putte
  • Gina Opdebeeck
  • Filip Van den Bergh, Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Vaste klant, nieuwe klant: altijd genieten

De meeste winnaars waren niet aan hun proefstuk toe bij Bastiano. Zo is Ilse Stiers al jaren klant. 'In deze bestelling was de pasta alla wodka me in het bijzonder opgevallen, een van de suggesties. Lekker zeg! Maar de lijst van favoriete gerechten bij Bastiano is eigenlijk eindeloos: ik heb het zeker voor hun visgerechten, maar ook de ossobuco ... ik kan eigenlijk alles opnoemen.' Dat vindt ook Ann Raveel uit Zemst, ook al jarenlang klant: 'Echt alles is lekker bij Bastiano. Als ik er dan toch een persoonlijk favorietje zou moeten uitlichten, dan is het voor mij de vitello tonnato.'


Koen Tambuyzers noemt zich dan weer een buffetman: 'Wij kiezen eigenlijk heel vaak een van de buffetpakketten. Dan krijgen we een beetje van alles, met heerlijke slaatjes en zo. Heel handig ook voor bij de barbecue.' Voor Maarten Van Uffel uit Putte was het wel een eerste bestelling. En meteen goed bevonden: 'Alles was verzorgd en lekker. De bon zullen we dus met graagte benutten.'


>> Niet gewonnen? Dan vind je zeker troost in ons lekkere comfortfood. Of misschen win je een van onze volgende acties wel. Volg ons op Facebook, Instagram of schrijf in op de nieuwsbrief om niets te missen.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.