Catering op trouwfeest in Mechelen: nog meer geluk

Catering op trouwfeest in Mechelen: nog meer geluk

In onze rubriek 'catering voor privéfeesten' vind je een overzicht van buffetpakketten en barbecueformules waarmee je in enkele klikken een heuse feestdis kunt vullen zonder al te veel zorgen. Dat we voor bedrijfsgroepen ook catering leveren op restaurantniveau, kun je lezen op de website van CORPORATEPLANNER.be

Altijd tot grote tevredenheid van onze klanten, zoals je bijvoorbeeld hier op onze blog kunt checken. Je verneemt er meer over onze tuinfeesten en communiefeesten waarbij de gasten telkens verrast worden door zoveel culinaire cateringcreativiteit. Over het evenement met de grootste geluksfactor hadden we het echter nog niet gehad: lekker eten op een trouwfeest.

We vullen graag aan met catering op maat voor privéfeesten

Voor een trouwfeest durven we weleens uit te pakken met een combinatie van onze pakketten en gerechten van de online shop met een aantal 'verzoekgerechtjes'. Voor de mooiste dag in iemands leven halen we graag het onderste uit onze koksmuts.

Zo geschiedde ook afgelopen weekend op het trouwfeest van Giro en Bettina, dat ze in vrij besloten kring bij hen thuis organiseerden in Mechelen voor een kleine dertig personen. 'We waren gewoon tot bij Bastiano in Bonheiden geweest om alles te bespreken. We maakten daarbij een keuze uit de gerechten die altijd op hun online menu staan, maar hadden graag ook een paar 'speciallekes'. De vriendelijke dames van Bastiano waren meteen een en al oor', blikt Bettina tevreden terug. 

Topcatering, topservice

Bettina had meteen een goed gevoel en op de dag zelf zwelde haar tevredenheid alleen nog maar aan: 'Van a tot z, van de eerste appetizers tot de hoofdgerechten en de allerlaatste gourmandise van de dag, was het top. Dat vond niet alleen ik, maar werkelijk alle gasten. Klinkt misschien niet meteen als een feestgerecht, maar hun balletjes in tomatensaus – polpette della mamma klinkt misschien al iets trouwfeestelijker, nvdr – zijn danig lekker dat onze gasten zelfs daar helemaal wild van waren. Hun gerechtje op maat, panna cotta van erwt met guanciale en scampi, was ook al zo'n voltreffer.'

Lekker eten en topservice: blij iemands mooiste dag nog mooier gemaakt te hebben. Daar streven we dan ook naar voor al onze klanten, ongeacht de gelegenheid: trouwfeest, pensioenfeest, jubileum, communiefeest, afstudeerfeest ... Bastiano levert altijd con amore. Tanto amore zelfs!

>> Interesse in een privéfeest met onze buffetpakketten en eventueel een creatieve toets naar eigen smaak? 

Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.