Catering voor communiefeest: 'Superlekker en meer dan voldoende'

Catering voor communiefeest: 'Superlekker en meer dan voldoende'

Naar goede gewoonte lopen de weekenden voor en na Hemelvaartsdag weer vol met lente- en communiefeesten. Elk jaar zijn we bij Bastiano vanaf eind april tot zelfs half juni druk in de weer met catering voor jong en oud die die heuglijke dag willen vieren met uiteraard lekker eten erbij. 

Alles lekker tegelijk warm op tafel

We tekenen eind april en hebben er ook nu alweer de eerste levering opzitten. C. in Sint-Katelijne-Waver was een van de vroege vogels die bij ons bestelde, tot grote tevredenheid: 'Het was heerlijk! Iedereen vond het superlekker en er was zeker voldoende. We hebben de dag erna zelf nog wat verder kunnen genieten. Het opwarmen ging vlot. Met een extra oven die we van de buren konden lenen, kregen we alles tegelijk warm op tafel. Nog eens bedankt! We bestellen zeker nog eens bij een andere gelegenheid bij jullie.'


Lees ook hier nog hoe we vorig jaar communiefeesten voor 25 en 19 personen opluisterden.


>> Interesse in catering met een twist voor je privéfeest, tuinfeest, lente- of communiefeest? Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.