De 10.000ste klant wint een waardebon van € 100

De 10.000ste klant wint een waardebon van € 100

Onlangs rolde bestelling 9.890 hier binnen ... binnenkort springt de teller dus op 10.000. De gelukkige die die bestelling maakt, krijgt van ons een waardebon van 100 euro, vrij te besteden voor eender welk product op onze website. Om het een beetje spannend te maken, laten we ook besteller 9.950 en 10.050 niet op hun honger zitten: zij krijgen een door Bastiano samengestelde cadeaumand ter waarde van 50 euro, gevuld met een selectie essentials en een fles wijn.

Hoe deelnemen aan die actie?

Wel, euh ... gewoon bestellen natuurlijk. Zodra we bestelling 9.950 bereiken, posten we die op Facebook, enzoverder.

Wat bestellen?

Eender welke bestelling maakt kans uiteraard. Bestelling 10.000 is bestelling 10.000, ongeacht het bestede bedrag. Toch enkele zomerse tips:

 

  • Met de haast Italiaanse hittegolftemperaturen op komst: onze barbecuepakketen natuurlijk. Plaats wel graag minstens twee dagen op voorhand je order.
  • Een zomers tuinfeest stuw je zo naar hogere culinaire hoogten met onze buffetten en tuinfeestpakketten
  • Of maak je keuze uit onze bestsellers: altijd goed (anders zouden het geen bestsellers zijn, duh)!

>> Bekijk het volledige aanbod op www.bastiano.be/collections. Bestel online of geef je bestelling door op 015 34 00 17.

Andere artikelen

Cateringvrije locaties in regio Mechelen
Mechelen biedt tal van unieke eventlocaties, zowel modern als historisch, ideaal voor privéfeesten en bedrijfsevents. Die zijn vrij van catering, dus kan Bastiano er culinair alles opluisteren.