12 jaar Bastiano: zelf ook eens genieten van een personeelsfeest

12 jaar Bastiano: zelf ook eens genieten van een personeelsfeest

Zelf hebben we al menige keren de mouwen van ons kokstenue opgestroopt om een personeelsfeest of bedrijfsevent van een klant op smaak te brengen. Altijd tot grote tevredenheid, zoals je op onze blog eerder al kon lezen.

Zonder team geen Bastiano: dat verdient een bedankje

We weten dus perfect hoe het moet, maar voor ons eigen personeelsfeest naar aanleiding van 12 jaar Bastiano kozen we er resoluut voor om voor een keer niet zelf de koksmuts op te zetten maar ons samen met het hele team ook eens te laten verwennen. 'Zonder het team geen Bastiano, dus een bedankje in stijl is het minste wat we al onze gemotiveerde, gedreven krachten eens kunnen aanbieden', onderstreept zaakvoerster Debby Swinnen.

Private dinner in Yust in Antwerpen

Daarom nodigden we al de leden van ons team uit voor een private dinner in Yust in Antwerpen. Dat is een fijne locatie waar je kunt overnachten, lunchen of dineren in een van de verschillende private rooms in een hip, trendy, huiselijk decor. Een streepje kunst en design geeft sier aan de setting. Het hele team genoot met volle teugen (ja ja, dat kan ook weleens zonder lekkers van Bastiano) en de gezelligheidsmeters sloegen helemaal tilt naarmate de avond vorderde. 

Beentjes strekken met Disco Dasco

Als kers op de taart sloten we de avond af met Disco Dasco, een feestconcept van La Rocca in Café Local in Antwerpen. Dan knaller er altijd 'happy grooves and sunshine rhythms' uit de speakers. Gesterkt door een avondje positieve vibes keerde iedereen van het team tevreden huiswaarts (de respectieve uren per teamlid verklappen we hier niet), klaar om er weer een heel jaar tegenaan te gaan richting 13 jaar Bastiano.

>> Nu ons team weer helemaal opgeladen is, zetten ze graag de schouders onder jouw personeelsfeest. Interesse? Stel je vraag op onze zakelijke pagina, mail naar info@bastiano.be
of bel ons op 015 34 00 17.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.