Verjaardagsfeest voor de dochter: pizzaparty

Verjaardagsfeest voor de dochter: pizzaparty

Wat doe je voor de verjaardag van je dochter als ze een regelrechte pizzaveelvraat is? Een pizzaparty organiseren met pizza's van Bastiano natuurlijk. Dat is althans wat Ludo V. in M. uit zijn mouw schudde voor de 13de verjaardag van zijn dochter.

Echte verse pizza

'Onze dochter Layla zou elke dag pizza kunnen eten. Dat was al zo van kleins af aan en is vandaag nog altijd zo. Ik durf het bijna niet te zeggen op een blog van een takeaway- en deliverydienst op Gault-Millauniveau als Bastiano, maar in die eerste kinderjaren ging de voorkeur naar diepvriespizza. Een echte verse pizza op restaurant werd eerst minder gewaardeerd, maar we zijn die wel blijven aanbieden. Met succes: het smaakvermogen evolueert toch wat met de jaren en ondertussen is de voorkeur omgeslagen. Dus achtten we de tijd rijp om voor het verjaardagsfeest eens een pizzaparty te organiseren met pizza's van Bastiano', vertelt Ludo. 

'We lieten de jarige en de andere kinderen vrij kiezen op de website van Bastiano. Dat vonden ze leuk want er zijn veel keuzes, soms nog anders dan de klassieke pizza's op restaurant. De ene blijft bij de klassiekers, andere kiezen iets wat ze niet kennen. De dochter zelf koos voor de pizza funghi cotto, de zus voor de pizza ham en er zijn er nog een paar andere besteld', herinnert Ludo zich.


Voor elk wat wils

'Zelf wilde ik eens wat anders dan pizza, daarom ging ik voor de cannelloni met gehakt. De mama pikte de ravioli funghi porcini uit het menu. Broer Aaron is dan weer een lasagnemonster, dus ook voor hem was de keuze vlug gemaakt: een oerklassieke lasagne bolognaise natuurlijk', vult Ludo nog aan.

Met het lekkers van Bastiano vonden zowel ouders als kinderen hun gading op het menu van Bastiano en werd het een bijzonder gesmaakt verjaardagsfeest. 'Zo een party ontaardt anders automatisch in een sugar fest', lacht Ludo. 'Blij eens gefeest te hebben met echte verse producten en de kinderen toch tevreden gesteld te hebben.'


>> Zelf ook eens een pizzaparty opzetten met lekkere verse pizza's van Bastiano? Eventueel in combinatie met onze buffetten? Combineer naar hartenlust volgens de meug van de aanwezigen.

PS Ook een barbecue valt altijd in de smaak bij kinderen.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.