Lovende woorden over Bastiano in 2023

Lovende woorden over Bastiano in 2023

Er rolt geregeld een complimentje binnen via e-mail, of bij een bestelling, of als we eens een klant horen in de shop. Zo een schouderklopje doet altijd deugd en we leren er ook uit wat jullie precies top vinden aan Bastiano. Interessant om ook eens te delen met andere klanten, dachten we zo: misschien leidt het jullie eens naar een ander product van Bastiano dat je nog nooit eerder probeerde. Een bloemlezing van recente reviews en testimonials in het eerste halfjaar van 2023.

'Het was super! Echt heel lekker en smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar😊'

Kathleen. 

'Alvast bedankt voor de levering van de lekkere pizza's.'

Team van Sint-Imelda

'Alvast bedankt voor de zeer lekkere antipasti en het barbecuepakket. Het was een waar smulfestijn.'

Bart S., tandartsen en assistentes

'Betreft onze bestelling van zaterdag. Het was superlekker en vers. Proficiat aan het team en dank ook voor de stipte levering. We zullen zeker reclame maken voor jullie, iedereen was enthousiast.'

Sabina V.

'Zeer kwalitatieve barbecuepakketten, altijd zeer goed verzorgd en originele sidedishes.'
Lieve C.

'Altijd lekker, altijd vriendelijk, altijd aan een correcte prijs. Fijn dat jullie er zijn.'

Jan V.I. 

'Heerlijke gerechten en pizza’s. Ook vlotte levering tot in Mechelen.'

Lien D. 

'Superlekker barbecuepakket met originele gerechten en mooi gepresenteerd.'

Hannah C. 

'Superlekker en het personeel is altijd vriendelijk en professioneel. Doe zo verder!'

Karen

Van antipasti tot barbecuepakket of gewoon de klassieke gerechten: jullie lusten het allemaal. Stipte levering is soms niet evident in de regio Mechelen, maar we doen altijd ons uiterste best. Met de glimlach en een vriendelijk woord, ook dat wordt blijkbaar geapprecieerd. Dus gaan we op dat elan verder richting 2024.

 

>> Bestelde je zelf al bij Bastiano en wil je zelf een Google Review achterlaten? We zouden het geweldig vinden als je twee minuten de tijd zou nemen om een korte recensie achter te laten op Google Reviews via de knop hieronder. Een vijfsterrenrating is erg belangrijk voor ons. Een bedrijf met familiaal karakter als het onze kan immers elk duwtje in de rug gebruiken.
Dat kan hier.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.