Belangrijke boodschap voor de bewoners van Mechelen

Belangrijke boodschap voor de bewoners van Mechelen

Liefste klanten,
Liefste Mechelaars,


Onder de noemer De Nieuwe Vesten verandert Mechelen razendsnel, inclusief een vernieuwd circulatieplan. Recent zijn er nog nieuwe verkeerswijzigingen doorgevoerd, die het verkeer steeds weer naar de ring stuwen en doorgaand verkeer in de stad onmogelijk maken.

Dit nieuwe verkeersplan bemoeilijkt onze leveringen in de stad ten zeerste. Na elke thuisbezorging moeten we immers terug naar de ring, die vaak ook potdicht zit. Ook Google Maps is nog niet vertrouwd met de nieuwe situatie, waardoor we er niet kunnen op rekenen om ons de beste route voor te stellen.

Onvermijdelijke vertragingen in en om Mechelen

Het gevolg is dat sommige leveringen in en om Mechelen later zijn dan gepland. Daar waar we vroeger op 2 uur gemakkelijk 6 deliveries aankonden, is dat nu gehalveerd. We doen ons uiterste best, maar we moeten mee met de flow die het circulatieplan ons oplegt. We kunnen dus niet anders dan af en toe om uw geduld te vragen als een levering wat op zich laat wachten.

Wilt je zeker op tijd je eten, dan is afhaling de beste optie.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Bastiano


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.