Kerst- en eindejaarsmenu's bestellen bij Bastiano: een certitude

Kerst- en eindejaarsmenu's bestellen bij Bastiano: een certitude

Onlangs organiseerden we een enquête waarin we peilden naar jullie wensen voor de kerst- en eindejaarsmenu's. Daar hebben jullie massaal op gereageerd en we houden zoveel mogelijk rekening met jullie input. Tegelijk vroegen we ook of jullie eerder al bij Bastiano bestelden voor de feestperiode, en zo ja, wat jullie er toen van vonden. Een korte bloemlezing uit de reacties.

Voor elk wat wils

Jullie vinden vooral de variëteit aantrekkelijk, zeker als er ook kinderen in huis zijn die niet allemaal  hetzelfde graag eten. Zo getuigde een klant over de feestelijke pasta’s of vol-au-vent die ideaal waren voor de kinderen, terwijl de dame des huizes voor de kreeft ging en de echtgenoot voor het vlees. De grootouders verkozen dan weer iets zachters zoals de ossobuco of ook de vol-au-vent. Ook dit jaar zullen we er weer voor zorgen dat iedereen in het gezin of in de kennissenkring zijn gading vindt. 

Voor iedereen voldoende

Dat je voldoende krijgt, is ook duidelijk, zoals iemand getuigt: 'Heel lekkere gerechten, maar voor ons waren de porties echt ruim. We hebben er drie dagen van gegeten.' Ook wordt de gemakkelijke bereiding geprezen – goed om te weten: we geven instructies mee voor het opwarmen.

Andere reacties die we mochten optekenen

'Prima!'

'Vorig jaar besteld. Was top!’

'De apero en het voorgerecht van pasta met sint-jacobsvruchten waren heerlijk.'

'Op de valreep nog besteld en was superlekker.'


Tot slot waren er nog een aantal klanten die doorheen het jaar weleens bestellen en dat altijd uitstekend vinden. We hopen jullie dit jaar allemaal eens te verleiden met onze kerst- en eindejaarsmenu's die er in de laatste week van november aankomen.

>> Interesse in de kerst- en eindejaarsmenu's van Bastiano? Hou onze pagina op Facebook of Instagram in de gaten of schrijf in op onze nieuwsbrief

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.