Italiaans bedrijf De'Longhi houdt van de Italiaanse catering van Bastiano

Italiaans bedrijf De'Longhi houdt van de Italiaanse catering van Bastiano

Zit de verschijning van Brad Pitt in de reclamefilmpjes er nu wel of niet voor iets tussen, maar we zijn fan van De'Longhi. We hebben zelf drie van hun huishoudelijke apparaten staan. De’Longhi is bekend om zijn espressoapparaten, koffiemachines en keukenapparatuur. We weten het stijlvolle design en de geavanceerde technologie wel te waarderen. Als het niet aan Brad Pitt ligt, dan wel aan onze voorliefde voor Italië en al zeker aan de kwaliteit.

Wederzijdse liefde tussen De'Longhi en Bastiano

Toen recent bleek dat de liefde wederzijds was, waren we echt helemaal in onze nopjes. Naar aanleiding van het bezoek van de directie, die uit de hoofdzetel Treviso overgevlogen kwam naar de vestiging in Mechelen-Noord, bestelde Nadine Voiselle van De'Longhi voor de tweede keer catering bij Bastiano. 'Als de directie overkomt, moet het  uiteraard in orde zijn. Omdat ikzelf en een aantal van mijn collega's privé altijd heel tevreden zijn over Bastiano, bestelden we ook nu in volle vertrouwen om de zakelijke meeting met een twintigtal personen culinair wat cachet te geven. Vorige keer hadden de Italiaanse gasten ook hun waardering uitgesproken, dus wisten we dat we ook nu weer safe zouden zitten', vertelt Nadine. 'En als rasechte Italianen al zeggen dat de pasta's lekker zijn ...'

Lovende woorden van de directie van De'Longhi

'We kozen ook ditmaal weer voor een bonte mengeling van buffetten, pasta's en ook de focaccia, die we allemaal superlekker vinden. Zo werd het alweer een voltreffer, volledig met de zegen van onze Italiaanse directie', blikt Nadine tevreden terug.

>> Interesse in catering met een twist voor je bedrijfsbijeenkomst, privéfeest of tuinfeest? Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.