Cateringvrije locaties in regio Mechelen

Cateringvrije locaties in regio Mechelen
Of je nu een privéfeest (communie, jubileum, verjaardag ...) of een bedrijfsevent (vergadering, presentatie, bijeenkomst ...) wilt organiseren, de regio Mechelen is rijk aan locaties die bol staan van cachet. Zowel modern als historisch. Het goede nieuws: sommige locaties geven je de vrijheid om zelf je cateraar te kiezen. Dus kun je je favoriete cateraar Bastiano er laten leveren.

Hottentothoeve

De Hottentothoeve is een eeuwenoud monument in het cultuurhistorische landschap Cassenbroek in Bonheiden. Het is een serene plek, omringd door natuur, ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of privé-events. Pronkstuk is de Hottentotschuur, maar is ook een zaal in de hoeve, in een glampingtent of je kunt het halfopen Karrenkot boeken voor je feest of event. Er gelden bepaalde restricties uit respect voor de locaties, maar niets wat een stijlvol feest in de weg staat.
>>
https://hottentothoeve.be/

Kasteel d'Ursel

Kasteel d'Ursel, de voormalige zomerresidentie van de adellijke familie d'Ursel in Hingene, is een charmante setting voor elk event. Alleen al voor die prachtige spiegelzaal met uitzicht op de kasteelvijver! Verder zijn er elegante salons en slaapkamers met exotische wandbespanningen. Tuinverhuur is eventueel mogelijk onder voorwaarden, en er kunnen events plaatsvinden zoals roofvogelshows of ridderspelen. Catering van Bastiano is nog lekkerder in een kasteel.
>> www.kasteeldursel.be

NONA Kunstencentrum

NONA Kunstencentrum, gelegen in Mechelen en beschermd door Monumentenzorg, is een artistieke ontmoetingsplek. Het biedt elk seizoen een divers programma met opvallende Vlaamse, Nederlandse en internationale kunst. NONA heeft twee ruimtes voor evenementen: een theaterzaal voor 110 personen en een foyer voor 60 personen, ideaal voor bedrijfsevenementen. We waren er al aan de slag, bijvoorbeeld voor dit feest met een uiterst tevreden klant.
>> www.nona.be/nl/zaalhuur

Moreelshuis

Het Moreelshuis in Mechelen, gelegen in het historische Groot Begijnhof, is een gerestaureerde, multifunctionele locatie met een grote zaal met tuin en een kleinere zaal. Uitermate gezellig voor kleinere professionele bijeenkomsten en privé-evenementen zoals recepties en ceremonies. De binnentuin met podium is perfect voor openluchtbijeenkomsten. Door daar te huren, steun je bovendien Sjarabang vzw, een kunstenatelier voor mensen met een beperking.
>> Meer informatie via
moreelshuis@sjarabangvzw.be of 015 63 96 14

Roosendael

Roosendael in Sint-Katelijne-Waver, is een historisch jeugdverblijfcentrum op een 800 jaar oude site. In dit beschermd landschap vind je gerestaureerde monumenten zoals de Kasteelruïne, het Pesthuis en het Koetshuis en nog andere. Het domein beschikt over een landschapspark met indrukwekkende bomen, ideaal voor festiviteiten met mogelijkheden voor eigen catering en activiteiten in de natuur, waaronder spelen en kampen bouwen.
>>
www.roosendael.be

Theater Arsenaal

Het Arsenaal Café biedt een gezellige, grote ruimte met uitzicht op de Dijle en een park, inclusief een ruim terras. Er is een apart deel voor presentaties tot 40 personen, met beschikbare AV-apparatuur. Het café en de aangrenzende Kleine Zaal vormen samen een grote, veelzijdige ruimte. De Grote Zaal is een theaterzaal met 200 zitplaatsen, geschikt voor diverse evenementen. De beperkte kaart van het café kan verrijkt worden met lekkere catering van Bastiano.
>>
www.theaterarsenaal.be/nl/zaalverhuur 

UGC Cinema 

De vipzaal van UGC Cinema's Mechelen is een intieme locatie voor evenementen met een capaciteit van 50 zitplaatsen, waar luxe en elegantie samenkomen voor een chique, moderne ervaring. Kenmerken zijn onder meer luxestoelen met bediening aan de stoel, een viplounge met diverse cateringopties en een receptiezaal voor 500 personen. Bovendien is er de mogelijkheid om filmzalen af te huren voor presentaties of filmvertoningen. Jij en je gasten zijn de echte grote sterren van de avond. En met Bastiano serveren we net iets meer dan popcorn!
>>
www.ugc.be/B2B_events.html 

>> Wil je je evenement organiseren in een van die locaties, een andere locatie, bij je thuis of op het bedrijf? Met catering van Bastiano? Neem contact op met Bastiano via 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.

Als je contact opneemt met een van bovenstaande locaties, vermeld dan meteen dat je met Bastiano wilt werken voor de catering.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.