Catering voor scholen en academies met net dat ietsje meer

Catering voor scholen en academies met net dat ietsje meer

Het schooljaar is alweer gestart en ook de academies openen weer de deuren. Lerarenmeetings, ouderavonden of een schoolreceptie: Bastiano levert ook geregeld aan het lesgevend gild in de regio. 

Zo sloot de afdeling glaskunst van de Academie Mechelen voor de zomer het academiejaar af met een knabbel en een babbel opgeluisterd een assortiment antipasti en een buffet quick and easy. Aangevuld met een of ander voorgerecht of gerecht kun je al snel een kleine groep heel wat lekkers aanbieden. 'Het was meer dan in orde. Om niet te zeggen perfect! De porties zijn rijkelijk, maar alles geraakt toch bijna altijd op', getuigt Ingrid Collet van de Academie.

Op de academie houden ze ervan dat alles mooi oogt, en dat is ook een van de stokpaardjes van Bastiano. Een goede match dus!

Als werklunch of voor een feest: lekker, licht, gezond en door iedereen gesmaakt

Ook in Sint-Romboutscollege werd het schooljaar door een van de vele werkcomités afgesloten met een gezamenlijke lunch voor een dertigtal leraars. Zorgcoördinator en leraar geschiedenis-Frans Kris De Smet koos resoluut voor gezond met een selectie uit onze lunchbowls. 'We hadden eerder naar aanleiding van een pedagogische studiedag ook al eens een vegetarisch buffet besteld, en dat was toen ook al in de smaak gevallen', weet Kris.

'Bestellen bij Bastiano is eenvoudig en je krijgt binnen je budget echt net dat ietsje meer aan kwaliteit.' 

>> Wil je met je school, academia of bedrijf een receptie, lunch of lerarenvergadering opluisteren met lekkere, gezonde catering van Bastiano?
Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Cateringvrije locaties in regio Mechelen
Mechelen biedt tal van unieke eventlocaties, zowel modern als historisch, ideaal voor privéfeesten en bedrijfsevents. Die zijn vrij van catering, dus kan Bastiano er culinair alles opluisteren.