Catering voor networkingevent met architecten bij Feelathome in Boortmeerbeek

Catering voor networkingevent met architecten bij Feelathome in Boortmeerbeek

Feelathome is een advieszaak voor de totaalinrichting van huis en tuin met twee huizen en veertig buitenruimtes ter inspiratie in Boortmeerbeek. Zaakvoerders Anke en Geert onderhouden uiteraard goede contacten met architecten en interieurdesigners, die voor hen de best mogelijke ambassadeurs zijn. Ze nodigen hen dan ook geregeld uit om inspiratie te komen opdoen en om de laatste trends te tonen. Zo vonden onlangs de Feelathome Professional Days plaats op 27 april en 9 mei, met telkens 40 gasten.  

Alles serverensklaar aangeleverd: een groot gemak

Om de genodigden extra te verwennen met lekkere hapjes, deed Feelathome een beroep op de cateringdiensten van Bastiano. 'Mijn echtgenote en ik zijn al jaren privéklant bij Bastiano en we zijn altijd laaiend enthousiast over de kwaliteit van de gerechten. Als je dan zelf een zakelijk networkingevent organiseert waarbij het iets meer mag zijn, denk je automatisch aan wat je zelf lekker vond en waar je vertrouwen in hebt', motiveert Geert de keuze voor Bastiano.

'Het was ook een groot gemak voor ons, want alles werd serverensklaar aangeleverd, in mooie glaasjes of op charmante houten planken', looft Geert de aanpak van Bastiano. Zaakvoerster Anke beaamt dat ze de juiste keuze gemaakt hebben: 'Het was toch weer echt lekker. Ja, dat vonden we zelf, maar ook de gasten wisten al dat creatieve lekkers te waarderen. Daar was ons het toch vooral om te doen, want het gaat om behoorlijk belangrijke gasten voor ons. Supertevreden!'


>> Wil je ook catering op niveau voor je volgende networkevenement, opendeurdag of zakelijke bijeenkomst? Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.