Catering van Bastiano mee op strategisch werkweekend

Catering van Bastiano mee op strategisch werkweekend

Catering van Bastiano meenemen naar de locatie van je werk- en teambuildingweekend: dan moet je wel echt fan zijn van onze Italiaanse keuken with a twist. Dat is exact wat het team van het Mechelse marketing- en communicatiebureau Creactiv deed tijdens een lang weekend in een villa in Deinze die ze exclusief afgehuurd hadden. 

Elien van Creactiv beaamt: 'Ik was al privéklant bij Bastiano, altijd tot grote tevredenheid. Toen we voor onze jaarlijkse strategische meeting een leuke af te huren locatie met uitzicht op de Leie gevonden hadden, zaten we alleen nog om catering verlegen. Ik dacht meteen aan Bastiano en besliste daar een 'survival pakket' te bestellen waarmee het lange weekend zouden doorkomen.'

Samen barbecueën in de tuin van de villa

Zodoende ging er een heus barbecuepakket mee, heerlijke hapjes en veel verse groentjes, lasagnes en desserts van Bastiano. 'Misschien een onorthodoxe oplossing, want je kunt ook gewoon op restaurant gaan. Dat deden we niet ‒ we hebben wel een leuke boottocht gemaakt ‒ en verder wilden we ten volle van de villa genieten. Daar samen barbecueën en genieten van al het lekkers van Bastiano, dat had ook wel iets', blikt Elien terug. 

Zo zette Creactiv weer de lijnen uit voor een jaar ver, werd over de marketing van de klanten en de eigen marketing nagedacht, en dat alles ook een heel klein beetje gevoed door Bastiano.

>> Wil je ook catering op niveau voor je volgende meeting, teambuildingmoment of zakelijk event? Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.

Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.