Personeelsfeest met barbecue voor Warner Bros International Television Production België

Personeelsfeest met barbecue voor Warner Bros International Television Production België

Het was er de zomer wel voor, voor een personeelsfeest met barbecue. Zo dachten ze ook bij Warner Bros International Television Production België, de lokale tak van WarnerMedia – de grootste mediaspeler ter wereld. 

Laura Vuchelen, office assistant bij WBITVP in Zaventem, zette de barbecue mee op het getouw en zocht daarvoor Bastiano aan. Haar smaakpapillen, en die van haar collega's, dansen nog altijd na: 'Fenomenaal vond ik de oosterse meloensalade met nori. Hoe lekker was dat zeg. Zodra je dit geproefd hebt, ben je verkocht', blikt Laura terug op haar persoonlijke favoriet. 

Een bedrijfsbarbecue met Bastiano is een echte winner

'Ik zou de hele dag door creaties van Bastiano kunnen eten', gaat ze verder. 'Maar niet alleen ik ben fan: iedereen was laaiend enthousiast. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Debby en haar team zijn bijzonder professioneel en flexibel. Echt keitoffe dames! Bastiano gaat veel verder dan een klassieke barbecue. Alles in hun assortiment is zelfbereid is een ware smaakbom. Kortom, een bedrijfsbarbecue met Bastiano is een echte aanrader'.

Dat er ook rekening gehouden werd met vegetariërs, veganisten en personen met voedselintoleranties, stelde Laura extra op prijs: 'Zo was er voor elk wat wils, altijd met originele gerechten', sluit Laura af.

>> Verrassen met je bedrijfsbarbecue op je volgende personeelsfeest?
Bestel bij Bastiano. Combineer onze
barbecuepakketten met onze buffetten of laat een menu op maat samenstellen. Mail naar info@bastiano.be of bel ons op 015 34 00 17 voor smaken op maat.


Andere artikelen

Nieuw: Bastiano beloont trouwe klanten met Bastipunti
Bastiano introduceert een nieuw beloningssysteem: Bastipunti. Bij elke bestelling verdien je punten die inruilbaar zijn voor kortingen. Registreer, ontvang direct 100 Bastipunti, en verdien meer door bestellingen en social media interacties. Spaar en verzilver naar wens voor extra voordeel.