Privéverjaardagsfeest in Nona Mechelen: toplocatie, topcatering

Privéverjaardagsfeest in Nona Mechelen: toplocatie, topcatering

'Hoe zou ik eens mijn verjaardagsfeest – over de leeftijd blijven we op de vlakte, discreet als we zijn – op een originele manier vieren?', dacht Carine Goossens in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Omdat Carine al jaren trouwe, tevreden klant was bij Bastiano voor afhaling en thuislevering, stelde ze nu ook haar vertrouwen in Bastiano voor catering op haar feestlocatie. Ook die was bijzonder: kunstencentrum Nona in Mechelen, dat gewijd is aan het presenteren, produceren en ondersteunen van hedendaagse podiumkunsten zoals theater, dans, muziek en meer. 'Ik pik er geregeld een voorstelling mee en de locatie vond ik de perfecte setting', dus ook die keuze was rap gemaakt.

De combinatie Nona-Bastiano: een voltreffer

De combinatie Nona-Bastiano bleek een voltreffer bij zowel Carine als de gasten op het feest. Vrienden, familie en kennissen waren vol lof over de koude buffetten, salades en het rijke aanbod aan charcuterie. 'De salades met pasta, focaccia, de pizzabuns ... het eten was fantastisch', wist iedereen me te vertellen. 'En dat vond ik zelf ook!'

Wijze woorden, Carine, maar hoe kan het ook anders met een extra jaartje ervaring op de teller en inzicht in alles wat goed is in het leven.


>> Interesse in catering met een twist voor je privéfeest, tuinfeest, jubileum of verjaardagsevent? Neem contact op met Bastiano via info@bastiano.be, bel naar 015 340 017 of stel je vraag via het contactformulier.


Andere artikelen

Cateringvrije locaties in regio Mechelen
Mechelen biedt tal van unieke eventlocaties, zowel modern als historisch, ideaal voor privéfeesten en bedrijfsevents. Die zijn vrij van catering, dus kan Bastiano er culinair alles opluisteren.